Tom Fritzson's art

Tom Fritzson's art

Speedpaint

SpeedpaintPosted by Tom Fritzson Wed, June 01, 2011 11:33:56


So I joind the speedpaint sessions at work. 20 min.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Robert Sun, January 05, 2014 19:59:54

Såg på Aftonbladets spel sida att ert spel Brothers hamnade top tio så då kom jag att tänka på dig igen och blev nyfiken om du lagt upp fler alster och såg att du svarat här... Lite långsamt att kommunicera på det här viset... Man kanske skulle skaffa FB ändå om inte annat än för att tvätta bort gubbstämpeln :) Jag hade petat in ett "L" för mycket i mail adressen rolsson1@mdlz.com skall det vara Jag är fortfarande Gävlebo men du var ju Ungrare sist jag snackade med dig... Uppsala är ju nästan grannar så jag dyker gärna ner en sväng... Vi får höras på mailen å klura ut ett bra tillfälle för det /Robert

Posted by Tom Fritzson Thu, September 19, 2013 09:28:59

Det var inte igår. Jag har försökt att hitta dig på FB ett par gånger, men det borde jag ju förstått att en gammal gubbe som du inte klarar av sådana nymodigheter ;)

Bor du fortfarande i Gävle? Har du lust att komma till Uppsala någon gång? Jag har bättre whiskey än det rävpisset du dricker ;)
btw, ditt mail funkar inte :/

/Tom

Posted by Robert olsson Fri, September 13, 2013 21:35:29

Tjena Tom, Googlade dig och fick syn på lite nya alster.... Inge snack om att du fortfarande är grym. Två illbattingar har du fått också, va härligt... själv har jag nu tre. Bara tjejer så när det blir för mycket tjejsnack får jag stöd av polarna, Jim Bean och Johnny Walker :) Vore tokroligt att höra från dig... Men jag är ingen anhängare av varken fejjan eller twitter så jag bifogar jobb mailen. Ha det bra! /Robert Rolsson1@mdllz.com